Nyheter, Sverige

Här hittar du alltid de senaste nyheterna från HARTING Sverige.

 

Vi har semesterstängt v 29-30

HARTING AB har semesterstängt vecka 29 & 30, d.v.s. fr.o.m. den 17/7 t.o.m den 30/7 2017.

Vi vill göra er uppmärksamma på att under denna period kommer vi inte att kunna hantera order eller förfrågningar som vi erhåller per epost eller telefon. De kunder som redan är registrerade eShop-kunder och har log-in, kan som vanligt lägga order via vår eShop. (Förutsättning för automatisk behandling är att ordern är fullständig enligt systemet). Redan lagda order med utleveranser från vårt centrallager kommer att ske som vanligt. 

Placera gärna era ordrar redan under vecka 27, då vi har begränsad bemanning redan under vecka 28.

Vi önskar er alla en trevlig sommar!


Tredje generationen Harting nu i ledningen

HARTING har varit ett 100% familjeägt företag sedan det grundades av Wilhelm och Marie Harting 1945.

En övergång i HARTINGs högsta ledning har nu ägt rum från den andra till den tredje generationen av familjen Harting. I enlighet med vår vision att vara ett oberoende familjeföretag har Philip Harting, som en personligt ansvarig partner och styrelseledamot i Connectivity & Networks division, tagit över ordförandeposten från sin far Dietmar, också en personligt ansvarig partner och nu styrelseledamot i "Framtida och ny teknik".

Philip Harting leder nu Technology Group tillsammans med sin mamma Margrit, hans syster Maresa Harting-Hertz, samt övriga exekutiva chefer.