Mässor, Sverige

Under 2017 kommer det att finnas många tillfällen att träffa HARTING AB på mässor runt om i vårt land.

Vi kommer att finnas på alla tre TEC – The Evertiq Conferance som i år går av stapeln Göteborg, Linköping och Lund. Vidare kommer vi finnas på plats på Elektronik 2017 i Göteborg samt på Nordic Rail i Jönköping i höst. Mot slutet av 2017 kommer vi också att vara på besök i norr, närmare bestämt på EURO EXPO i Kiruna och i Luleå.

Med andra ord har du massor av tillfällen under 2017 att möta oss personligen på mässgolvet. Här nedan finns länkar till de respektive eventen.

Vi önskar alla hjärtligt välkomna!

 

TEC - The Evertiq Conference


Den 3 maj 2017 arrangeras TEC Linköping på Konsert & Kongress. Kom och träffa dina kunder och kollegor på detta evenemang för elektronikindustrin. Evenemanget innehåller seminarier om nya mönsterkortstekniker, läget på komponentmarknaden samt den senaste tekniken inom elektronikmontering.

Höjdpunkter:

  • Mässa med ett flertal elektronikleverantörer på en koncentrerad yta som visar upp sina produkter och tjänster. 
  • Förstklassiga tekniska seminarier som presenterar nya studier och innovationer från experter inom elektronikmontering, mönsterkortskonstruktion samt komponenter.
  • Lunchbuffé och kafferaster där många chanser att mingla och prata med kunder och industrikollegor ges.

Kostnadsfri registrering kan du göra här: http://evertiq.se/tec/lin2017_visit_25

Välkommen!

HARTING är med under tre stycken TEC, The Evertic Conference, under 2017. 

Göteborg 26 januari
Linköping 3 maj
Lund 28 september

 

Nordic Rail 2017

Elmia Nordic Rail är utan tvekan Nordens viktigaste järnvägsmässa. Mässan visar upp det senaste inom produkter, innovationer och tjänsteutbud. HARTING finns på plats i Jönköping 10-12 oktober.

HARTING hittar du i monter B03:19.

Välkommen!